Menu

Contact

Adres:
SmaakPark BV
Verbindelaarsweg 51a
6711 VD Ede

Je vindt de routebeschrijving hier: SmaakPark locatie

Telefoon:
06-15104203

Dit zijn onze openingstijden:

Lunch, borrel & diner – kan op vrijdag & zaterdag vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur. Alle foodstands zijn open. 

De bar is – voor koffie/thee & taart en fris/kefir/bier of wijn – vrijdag & zaterdag open van 11.00 uur tot 23.00 uur.

Van maandag t/m donderdag zijn we geopend voor vooraf gereserveerde (bedrijfs)evenementen.

Op zondagen zijn we gesloten.

Goed opgevoede honden zijn van harte welkom op het SmaakPark, zowel in het restaurant als op het terras. Graag aangelijnd en rekening houdend met onze andere gasten.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 – 23:00
Zaterdag
11:00 – 23:00
Zondag
Gesloten


Openbaar vervoer en fiets

Wij vinden het – zowel voor de natuur als voor de beperkte parkeerruimte – fijn als bezoekers zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer komen. Het SmaakPark ligt op nog geen 8 minuten wandelen van het intercitystation Ede-Wageningen. En de wandeling vanaf het station gaat prachtig langs monumentale kazernegebouwen, de voormalige stormbaan en veel groen. Kom gerust een half uurtje eerder en loop dan een blokje om door het Syseltse bos wat bij ons aan de overkant van de straat begint of eindigt, maar net van welke kant je het bekijkt.

Route

De locatie van het SmaakPark is met de meeste routeplanners moeilijk te vinden. De enige die het precies weet is Google Maps. Je vindt de beschrijving hier: SmaakPark locatie

Van januari 2022 tot en met juni 2023 wordt er gewerkt aan de weg. De Parklaan wordt aangelegd, die de ontsluiting van de kazerneterreinen naar de A12 en N224 beter moet maken. Daarvan zul je als bezoeker hinder ondervinden als je naar ons toekomt. De weg zal nooit afgesloten, maar open gehouden worden, met de inzet van verkeersbegeleiders. Sorry alvast, als je daarvan hinder ondervindt, maar het wordt beter!

Openingstijden van het voedselpark:

Het park is in ontwikkeling en nog niet geopend voor publiek, in 2023 gaan we daarmee aan de slag.

Het park is – mits er geen besloten feest of festival is – vrij toegankelijk van zonsopkomst tot zonsondergang. Omdat het park vol staat met eetbare producten, en er ook kippen en eenden rondlopen, zijn honden (en fietsen) in het park niet toegestaan. Honden mogen – aangelijnd – wel op ons terras aan de andere kant van het pand.