Menu

Contact

Adres:
SmaakPark BV
Verbindelaarsweg 51a
6711 VD Ede

Je vindt de routebeschrijving hier: SmaakPark locatie

Telefoon:
06-15104203

Dit zijn onze openingstijden:

Dit zijn onze openingstijden:

Lunch & Diner: ons restaurant openen wij op vrijdag en zaterdag om 11:00 uur, de keuken is op deze geopend van 12:00 tot 21:00 uur

SmaakPark Lounge:

Onze SmaakPark Lounge is vrijdag en zaterdag vanaf 11:00 uur geopend. Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee met wat lekkers, of geniet bij onze houtkachel van een frisdrankje, onze huisgemaakte waterkefir, een glas wijn of speciaalbier.

Terras:

Bij mooi weer en lekkere temperaturen serveren wij vanaf 1 april a.s. ook onze drankjes op het terras gedurende onze openingstijden.

Zondagen:

Op dit moment zijn wij op zondag nog gesloten. Vanaf 2 april a.s. zijn wij ook op zondagen voor jullie geopend. Graag ontvangen wij jullie vanaf 11:00 uur in onze lounge (of op het terras). De keuken is op zondag van 12:00 tot 19:00 uur geopend.

Open Podium:

Op zondagen vanaf 12:00 uur stellen wij onze locatie graag voor lokale artiesten en bandjes ter beschikking (vanaf 2 april 2023), om onze gasten hun muziek te presenteren. Heb jij interesse om bij ons op te komen treden, neem dan contact met ons op via info@smaakpark.nl

(Bedrijfs-)evenementen:

Van maandag t/m donderdag zijn wij geopend voor evenementen. Ben jij als persoon of voor jouw bedrijf nieuwsbierig naar de mogelijkheden die wij bieden? Lunch, borrel, diner of toch liever een presentatie, workshop of feest, neem dan via info@smaakpark.nl contact met ons op.

Workshops:

Bekijk onze agenda voor actuele workshops en kooklessen. Wij begroeten jullie graag op één van onze events in onze kookstudio.

Goed opgevoede honden zijn van harte welkom op het SmaakPark, zowel in het restaurant als op het terras. Graag aangelijnd en rekening houdend met onze andere gasten.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 – 23:00
Zaterdag
11:00 – 23:00
Zondag
Gesloten


Openbaar vervoer en fiets

Wij vinden het – zowel voor de natuur als voor de beperkte parkeerruimte – fijn als bezoekers zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer komen. Het SmaakPark ligt op nog geen 8 minuten wandelen van het intercitystation Ede-Wageningen. En de wandeling vanaf het station gaat prachtig langs monumentale kazernegebouwen, de voormalige stormbaan en veel groen. Kom gerust een half uurtje eerder en loop dan een blokje om door het Syseltse bos wat bij ons aan de overkant van de straat begint of eindigt, maar net van welke kant je het bekijkt.

Route

De locatie van het SmaakPark is met de meeste routeplanners moeilijk te vinden. De enige die het precies weet is Google Maps. Je vindt de beschrijving hier: SmaakPark locatie

Van januari 2022 tot en met juni 2023 wordt er gewerkt aan de weg. De Parklaan wordt aangelegd, die de ontsluiting van de kazerneterreinen naar de A12 en N224 beter moet maken. Daarvan zul je als bezoeker hinder ondervinden als je naar ons toekomt. De weg zal nooit afgesloten, maar open gehouden worden, met de inzet van verkeersbegeleiders. Sorry alvast, als je daarvan hinder ondervindt, maar het wordt beter!

Openingstijden van het voedselpark:

Het park is in ontwikkeling en nog niet geopend voor publiek, in 2023 gaan we daarmee aan de slag.

Het park is – mits er geen besloten feest of festival is – vrij toegankelijk van zonsopkomst tot zonsondergang. Omdat het park vol staat met eetbare producten, en er ook kippen en eenden rondlopen, zijn honden (en fietsen) in het park niet toegestaan. Honden mogen – aangelijnd – wel op ons terras aan de andere kant van het pand.