Menu

Webshop

Onze webshop is wellicht wat anders dan de webshops die je gewend bent. Waar anderen alleen spullen of maaltijden verkopen, vullen wij de webshop graag met allerlei zaken die we met jullie willen delen. Je kunt hier kaarten voor onze workshops en feesten kopen, de boeken van Christian en onze eigen gefermenteerde producten (waaronder waterkefir, miso en azijn) aanschaffen.

Wil je op de hoogte blijven van al datgene we in de toekomst hier nog gaan verkopen? Geef je dan op voor de nieuwsbrief en je hoort het vanzelf als er weer iets leuks/lekkers te verkrijgen of te boeken is.

Comments

 1. Onno

  Wil graag weten hoe het gaat met nieuwe coronamaatregels bij jullie ??
  Kom namelijk op 21 nov wandelen met lunch .
  Grts
  O van der oord

  • Mirjam Veenman

   Beste Onno, de wandeling is buiten, daar is voldoende frisse lucht voor iedereen en kan je afstand houden. Voor de lunch ben je in ons restaurant welkom, daar kan je een eigen plek uitzoeken waar je kan zitten. Er zijn geen wijzigingen in ons beleid anders dan eerder dicht en voldoende ruimte voor iedereen. Hartelijke groet, Mirjam

 2. Marjolein ter Beek

  Ik wil me graag inschrijven voor 3 maart 2022 zonder boek, want die heb ik al. Die optie in de winkelmand is toch inclusief prijs boek, ook als ik de optie zonder boek aan klik?

  • Margot Zylicz

   Dag Marjolein,
   Wat leuk dat je deel wil nemen aan een workshop op het Smaakpark! Op 3 maart hebben wij alleen geen workshop gepland staan. Mogelijk bedoelde je de basisworkshop van 5 maart, want daar was vandaag inderdaad iets mis mee in de webshop. Dat is nu opgelost dus je kunt boeken zonder boek. Mocht je toch een andere workshop bedoelen, wil je me dan even mailen op margot@smaakpark.nl?

   Smaakvolle groet,

   Margot

 3. Petra Schoen

  Beste, ik heb interesse in een van de fermentatie mogelijkheden echter ik zag bij de basisworkshop dat er ook kwark wordt gebruikt. Ik ben allergisch voor zuivel. Is het dan wel geschikt voor mij?

  • Margot Zylicz

   Dag Petra,
   Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een fermentatieworkshop! Zuivel maakt inderdaad onderdeel uit van de basisworkshop en we kunnen dat niet 1 op 1 vervangen voor een vegan variant. Je bent uiteraard welkom om alsnog mee te doen en dan het zuivelgedeelte over te slaan. Als je dat zonde vindt kun je misschien beter kijken naar de Groente& fruitfermentatieworkshop op 9 april, of naar de Gefermenteerde smaakmakersworkshop op 2 april, daarin worden ook de basistechnieken behandelt maar deze workshop is geheel plantaardig. Mail me anders even op margot@smaakpark.nl als je er niet uitkomt.

   Hartelijke groet,

   Margot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *