Menu

Verhuur

Het SmaakPark is een bijzondere – anders dan anders – evenementen locatie. We hebben verschillende ruimtes die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Maar heb je een groot evenement? Dan stellen we graag al onze 7.000m2 binnen- en buitenruimte ter beschikking.

Zo kan ons kooktheater op de entresol worden ingericht als privé ruimte voor een diner, lunch, workshop, lezing, dansfeest of productpresentatie voor maximaal 70 personen.

De grote Eetzaal kan in zijn geheel worden afgehuurd voor als je een feestje hebt met maximaal 145 personen. En in combinatie met de entresol, kunnen we bijeenkomsten tot wel 215 personen hosten. En wil je nog groter? Dan zetten we graag onze buitenruimte in.

Ook voor trouwerijen is het SmaakPark een gewilde plek. Zie je het voor je? De ceremonie op de vlonder langs onze vijver, tegen de groene achtergrond van het bos? En dan het feest: onder een stretchtent in het park, overal lampjes, kaarsen en lampionnen, vuurkorven eromheen en BBQ’s die de heerlijkste geuren verspreiden. Of juist binnen: een culinair feest op onze entresol met uitzicht op het voedselpark.

Voor alle ruimtes geldt dat ze niet zónder onze eigen catering worden verhuurd. Qua inrichting, concept, programmering en organisatie kunnen wij je – indien gewenst – een hoop werk uit handen nemen. Van het eerste idee tot het in de jas helpen van jouw laatste gast, en alles wat daartussen hoort.

We hebben ruime ervaring met het organiseren van diners, evenementen, workshops en demonstraties in de meest uiteenlopende thema’s, vraag via verhuur@smaakpark.nl vrijblijvend of jouw idee bij ons uitvoerbaar is.