Menu

Störrig Festival

een culinaire ode aan de wilde Veluwe

Op zondag 30 oktober 2022, van 11.00 tot 20.00 uur, vindt Störrig Festival plaats. Midden op de mooie Veluwe op het inspirerende SmaakPark in Ede, ontstaat een sfeervol festivalterrein waar van alles te beleven is. De basis is 8 verschillende kookplekken (binnen en buiten) waar de chefs hun gerechten klaarmaken en verkopen. Daaromheen komen een wilde markt, demonstratie- en workshoplocaties, en verschillende vuren.

8 Chefs worden gekoppeld aan 8 specialisten, waardoor er bijzondere ‘wilde’ gerechten ontstaan. Alleen het aantal gerechten kies je van te voren, 4 of 6, daarna is het helemaal aan jou. Zoek een gezellige plek uit en eet waar je zin in hebt. Aan de bar haal je een bijpassend glas wijn, bier of fris. Flexibel als altijd! Welkom op het SmaakPark.

Chefs (meer volgen):

Marijn van de Worp – Restaurant Fizzy

Bjorn de Waal – Restaurant Het Arsenaal 1309

René Huisman – Restaurant Smaek

Robbert Philipsen – Eetkamer Lamens

Nico Klaver – ’t Kalkoentje

Robert Poel & Patrick Elzinga – Savage Harderwijk

Louis Panken & Christian Weij – Het SmaakPark

4 strippen – € 35,- (ipv € 37,50 aan de kassa)
6 strippen – € 50,- (ipv € 52,50 aan de kassa)

Wilde markt

Tijdens Störrig Festival is er op het buitenterrein een markt, waar je de lekkerste én leukste producten met een connectie met de natuur, wild en Veluwe aantreft. Wil je op deze markt, als exploitant, staan? stuur dan even een mail naar mirjam@smaakpark.nl

Kraamhuur bedraagt € 50,00 voor een 2 meter kraam