Menu

Reserveren

Dit zijn onze openingstijden tijdens de zomermaanden (vanaf 15 juli):

Alleen de foodstands All Day Favourites, Rook & Rooster en Vet lekker zullen de zomer maanden open zijn. 

  • Lunchen kun je van maandag t/m zaterdag tussen 12.00 – 15.00 uur (foodstands All Day Favourites en Rook & Rooster geopend)
  • Dineren kan alleen op zaterdagavond (foodstands All Day Favourites, Rook & Rooster & Vet Lekker geopend vanaf 12.00 tot 21.00 uur)
  • Borrelen – met borrelhapjes uit de All Day Favourites foodstand – kan van maandag t/m vrijdag tot 17.00u, en op zaterdag tot 21.00 uur
  • De bar is – voor koffie/thee/fris/kefir/bier of wijn – van maandag t/m donderdag open van 10.00u tot 17.00u en op zaterdag van 10.00u tot 23.00u
  • Op zondagen zijn we gesloten

Goed opgevoede honden zijn van harte welkom op het SmaakPark, zowel in het restaurant als op het terras. Graag aangelijnd en rekening houdend met onze andere gasten.

Liever afhalen? Alle gerechten uit de foodstands zijn (binnen de openingstijden van de foodstands, zie hierboven) ook af te halen. Zo heb je ook thuis, of op een andere plaats, een échte SmaakPark beleving.

Check onze lunch- of dinerkaart om te kijken waar jij zin in hebt. Bestellen doe je bij onze bar, onze chefs maken jouw gerechten klaar, wij verzamelen de gerechten voor je en zetten ze in een tasje. Eet smakelijk!

Reserveer een tafel
Contact Gegevens