Menu

Reserveren

Dit zijn onze openingstijden:

Lunch & Diner: ons restaurant openen wij op vrijdag en zaterdag om 11:00 uur, de keuken is op deze geopend van 12:00 tot 21:00 uur

SmaakPark Lounge:

Onze SmaakPark Lounge is vrijdag en zaterdag vanaf 11:00 uur geopend. Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee met wat lekkers, of geniet bij onze houtkachel van een frisdrankje, onze huisgemaakte waterkefir, een glas wijn of speciaalbier.

Terras:

Bij mooi weer en lekkere temperaturen serveren wij vanaf 1 april a.s. ook onze drankjes op het terras gedurende onze openingstijden.

Zondagen:

Op dit moment zijn wij op zondag nog gesloten. Vanaf 2 april a.s. zijn wij ook op zondagen voor jullie geopend. Graag ontvangen wij jullie vanaf 11:00 uur in onze lounge (of op het terras). De keuken is op zondag van 12:00 tot 19:00 uur geopend.

Open Podium:

Op zondagen vanaf 12:00 uur stellen wij onze locatie graag voor lokale artiesten en bandjes ter beschikking (vanaf 2 april 2023), om onze gasten hun muziek te presenteren. Heb jij interesse om bij ons op te komen treden, neem dan contact met ons op via info@smaakpark.nl

(Bedrijfs-)evenementen:

Van maandag t/m donderdag zijn wij geopend voor evenementen. Ben jij als persoon of voor jouw bedrijf nieuwsbierig naar de mogelijkheden die wij bieden? Lunch, borrel, diner of toch liever een presentatie, workshop of feest, neem dan via info@smaakpark.nl contact met ons op.

Workshops:

Bekijk onze agenda voor actuele workshops en kooklessen. Wij begroeten jullie graag op één van onze events in onze kookstudio.

Lekker en duurzaam:

Het is onze bedoeling om gasten te inspireren met duurzame, lekkere, lokale gerechten. We hebben geen vaste menukaart. Wij noteren iedere vrijdag en zaterdag de gerechten die onze keuken voor jou kan maken op de krijtborden, boven de foodstands. Heb je vragen over de gerechten, stel ze gerust aan de chef. Rekening houden met dieetwensen of allergieën is altijd mogelijk. 

Het thema voor de komende maanden is: Hollandse smaken

Denk daarbij aan: friet met mosselen in biersaus, een geurige pompoenstoof, oud Hollandse wrongeltaart, haring uit 1520, schol met gefermenteerde citroen, lupine & witlof in een saus van paling (gemaakt van de graten/vellen = smaak), koolraap met kaasschuim en nog veel meer lekkers.

Duurzaam koken betekent dat we soms een aanpassing doen aan een gerecht, omdat er bijvoorbeeld een ingrediënt minder goed verkrijgbaar is. Dat betekent niet dat we concessies doen aan de smaak, maar wel dat we stilstaan bij de duurzaamheid van een gerecht. 

Bestellen doe je direct bij de chef in de foodstands. Je gerecht wordt bereid, en je krijgt een berichtje als het voor je klaar staat of we brengen het even langs. Een bijpassend drankje bestel je aan de bar.

Goed opgevoede honden zijn van harte welkom op het SmaakPark, zowel in het restaurant als op het terras. Graag aangelijnd en rekening houdend met onze andere gasten.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens