Menu

Reserveren

Dit zijn onze openingstijden:

Lunch, borrel & diner – kan op vrijdag & zaterdag vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur. Alle foodstands zijn open. 

De bar is – voor koffie/thee & taart en fris/kefir/bier of wijn – vrijdag & zaterdag open van 11.00 uur tot 23.00 uur.

Van maandag t/m donderdag zijn we geopend voor vooraf gereserveerde (bedrijfs)evenementen.

Op zondagen zijn we gesloten.

Lekker en duurzaam:

Het is onze bedoeling om gasten te inspireren met duurzame, lekkere, lokale gerechten. We hebben geen vaste menukaart. Wij noteren iedere vrijdag en zaterdag de gerechten die onze keuken voor jou kan maken op de krijtborden, boven de foodstands. Heb je vragen over de gerechten, stel ze gerust aan de chef. Rekening houden met dieetwensen of allergieën is altijd mogelijk. 

Het thema voor de komende maanden is: Hollandse smaken

Denk daarbij aan: friet met mosselen in biersaus, een geurige pompoenstoof, oud Hollandse wrongeltaart, haring uit 1520, schol met gefermenteerde citroen, lupine & witlof in een saus van paling (gemaakt van de graten/vellen = smaak), koolraap met kaasschuim en nog veel meer lekkers.

Duurzaam koken betekent dat we soms een aanpassing doen aan een gerecht, omdat er bijvoorbeeld een ingrediënt minder goed verkrijgbaar is. Dat betekent niet dat we concessies doen aan de smaak, maar wel dat we stilstaan bij de duurzaamheid van een gerecht. 

Bestellen doe je direct bij de chef in de foodstands. Je gerecht wordt bereid, en je krijgt een berichtje als het voor je klaar staat of we brengen het even langs. Een bijpassend drankje bestel je aan de bar.

Goed opgevoede honden zijn van harte welkom op het SmaakPark, zowel in het restaurant als op het terras. Graag aangelijnd en rekening houdend met onze andere gasten.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens