Menu

Over ons

Een bezoek aan het SmaakPark is een culinaire ontdekkingstocht waar alles draait om verantwoorde voeding. Een soort permanent Foodfestival voor iedereen die lekker, duurzaam en gezond wil eten. 

Voor jong en oud, voor particulier en bedrijf: voor iedereen is er iets culinairs te beleven. Kweeperen, desembrood, wijngaardslakken, pastinaak, scharrelvarkens, sprinkhanen, houtgerijpte zuurkool, bier, diervriendelijke hamburgers en ambachtelijke kazen: zomaar een greep uit producten waarvan de bezoekers in het park kunnen ervaren (en proeven natuurlijk) hoe het groeit, bloeit of gemaakt wordt.

Het 7.000m2 grote park omvat 12 kooklocaties waarvan: 7 foodstands, 1 picklebar, 1 productiekeuken, een foodlab, een kookschool annex kooktheater, een bar met uitzicht op de stal en 2 vuurplaatsen in de tuin.

Wil je meebouwen aan het SmaakPark?

Op het SmaakPark inspireren we bezoekers om eens op een andere manier naar hun voeding te kijken. Dit doen we niet alleen. We doen dit samen met lokale producenten, kenniscentra, overheden, scholen en kleine food-ondernemers uit de Regio Food Valley. Iedereen die met duurzame/gezonde voeding bezig is, kan bij ons een plek krijgen om zijn/haar producten te bedenken, te produceren, te laten proeven en te verkopen.

We zijn dagelijks open voor een kop koffie, ontbijt of lunch, een gebakje, biertje of wijntje met bijpassend borrelplankje. En in het weekend ook voor diner tot ’s avonds laat. Het eten wordt geserveerd uit 8 verschillende open keukentjes (foodstands) die elke vier maanden een ander thema krijgen. Kijk voor workshops, lezingen, cursussen, festivals, foodbattles en andere evenementen in onze agenda. Of neem contact op als je een besloten feest of workshop met je eigen collega’s/vrienden of familie wilt ervaren.

Onze SmaakMakers

Christian Weij
Oprichter & Creative director

FoodDesigner, Fermentatie koning, manisch creatief, landschapschef en auteur van Verrot Lekker en Verrot Gezond

Petra Busser
Oprichter & coach

Diabetisch consulent, voedingscoach, sociale begeleiding, gezondheid

Louis Panken
Executive chefMick Denneman
Executive chef


Armand Smits
Stagiair & food designer in opleiding

Miso-koning, ontdekker, workshopbegeleider, fermenteren

Mirjam Veenman
Event manager

Events, mensen-mens, culi-lover

Hanno Huiting
Executive technician

Gastheer, barman en meubelmaker met een passie voor het vormgeven van het park en de sfeer.