Menu

SmaakPark nieuws

Het laatste nieuws

Hoogtepunten van de afgelopen weken

SmaakMakers

Ondanks corona kunnen wij maar 1 ding doen… bouwen aan de toekomst. Een droom van…

ByByadmin9 maart 2021

Verbouwing vordert gestaag!

Alhoewel deze foto voor jou misschien nog niet direct het gevoel oproept van een verbouwing die…

ByByadmin8 februari 2021
Image

Nieuw recepten

De lekkerste SmaakPark recepten van februari 2021
Heuvos Rancheros

Heuvos Rancheros

ByByadmin8 maart 2021

Actuele agenda

mei 1 @ 10:00 – 13:00 Het SmaakPark
Wil je meer leren over fermenteren? Dan is deze basis workshop echt wat voor jou. 
mei 3 @ 10:00 – 17:00 Het SmaakPark
Eindelijk weer een workshop fermenteren EN desembrood bakken 3 mei = VOL Wil jij graag basiskennis over fermenteren opdoen maar ook meteen leren hoe je een eigen zuurdesem maakt, onderhoudt en daar een smakelijk brood

Read More...
mei 17 @ 10:00 – 15:00 Het SmaakPark
Tijdens deze workshop leer je alles over desembrood. Starter, stretch and fold, kneden (of juist niet), opbollen, insnijden, alles komt aan bod, en natuurlijk gaan we brood bakken.