Menu

Kerst festival

Op zondag 18 december ben je op het SmaakPark aan het juiste adres voor een flinke snuf kerstgevoel. Buiten branden de houtvuren, de lichtjes en warm je op met een lekkere warme fonkelwijn, chocolademelk of cider. De eetzaal is feestelijk versierd met lampjes en kerstgroen, er zijn ambachtelijke producenten voor de kerstboodschappen, je sluit aan bij een feestdagen demo in de kookschool, je proeft feestelijke wijnen en uit onze foodstands komen de lekkerste kerstgerechten (ook voor de kinderen is er iets te doen en zijn er speciale kindergerechten).

De gerechten haal je op met de strippenkaart. Die is niet alleen tijdens het festival te gebruiken, maar eigenlijk altijd wanneer je gerechten kiest op het SmaakPark. Het is dus niet erg als je strippen overhoudt, die kan je bij een volgend bezoek gewoon weer gebruiken.

Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 20.00 uur, entree is gratis, gerechten bij de foodstands met strippenkaart, dranken bij de bar PIN only.

4 strippen – € 37,00 (aan de kassa € 39,50)
6 strippen – € 52,00 (aan de kassa € 54,50)

Hou er rekening mee dat wij voor een bepaald aantal gasten voedsel inkopen (op basis van ervaring en vorige events). Als je tegen het einde van het festival komt, dan kan het dus zijn dat er gerechten uitverkocht zijn. We snappen dat dat teleurstellend kan zijn. Wij zouden meer kunnen inkopen, met het risico dat er voedsel verspild wordt. Dat willen we voorkomen, omdat dat niet duurzaam is, vandaar. Gewoon lekker op tijd komen, dan is er nog volop keuze.

Demonstraties

In onze kookschool kan je aansluiten bij een aantal demonstraties:

11.00 uur – demo Porchetta (vullen, opbinden, uitleg over de bereiding), de porchetta zelf wordt bereid en verkocht bij de foodstand Rook en Rooster € 5,00 pp

12.30 uur – koekjes bakken voor kinderen (zie hieronder)

14.00 uur – demo/proeverij zuurkool maken € 5,00 pp

15.30 uur – koekjes bakken voor kinderen (zie hieronder)

17.00 uur – demo/proeverij bitterballen maken (verschillende vullingen) € 5,00 pp

Kinderprogramma

Alle kinderen tussen de 5 en 10 jaar kunnen in onze kookschool – onder begeleiding – kerstkoekjes bakken. Om 12.30 uur en 15.30 uur. Meer info vind je via de knop hieronder, daar kun je je kind(eren) ook opgeven.

Bij de foodstands is er keuze uit 3 gerechten die speciaal voor de kinderen worden gemaakt.

Tweede Kerstdag | 26 december 2022

We zijn geopend tussen 11.00 en 23.00 uur en serveren op deze dag doorlopend feestelijke gerechten die bij het thema van de afgelopen maanden past: Hollandse smaken. Met nét dat beetje extra glans dat bij de feestdagen hoort, maar nog steeds duurzaam en bovendien lekker. Je koopt de gerechten met de strippenkaart. 

𝘞𝘪𝘭 𝘫𝘦 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘣𝘦𝘪𝘥𝘦 𝘬𝘦𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯? 𝘋𝘢𝘵 𝘬𝘢𝘯! 𝘋𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘪𝘱𝘱𝘦𝘯𝘬𝘢𝘢𝘳𝘵 𝘥𝘪𝘦 𝘫𝘦 𝘬𝘰𝘰𝘱𝘵 𝘪𝘴 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘨𝘦𝘭𝘥𝘪𝘨, 𝘷𝘰𝘰𝘳 á𝘭𝘭𝘦 𝘨𝘦𝘳𝘦𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘫𝘦 𝘣𝘪𝘫 𝘥𝘦 𝘧𝘰𝘰𝘥𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘚𝘮𝘢𝘢𝘬𝘗𝘢𝘳𝘬 𝘩𝘢𝘢𝘭𝘵 𝘰𝘱 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘥𝘢𝘵𝘶𝘮 𝘥𝘢𝘯 𝘰𝘰𝘬.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *