Op deze pagina vind je interviews, recensies, krantenartikelen, publicaties en andere nieuwswaardigheden over het SmaakPark.
Low Food Lab 2 november 2021 – SmaakPark Foodlab deed mee aan een onderzoek in samenwerking met Low Food en Emile van der Staak naar hoe gastronomie en culinaire technieken oplossingen kunnen bieden voor maatschappelijke uitdagingen in ons voedselsysteem: eendekroos
Misset Horeca 8 oktober 2021 – Demian van der Reijden: Fermentatiespecialist Christian Weij laat alles bij Smaakpark rotten tot ’t lekker isFD 13 januari 2022 – Hilda Bouma: In het SmaakPark in Ede ervaar je het voedsel van morgen
Volkskrant 20 september 2021 – Nell Westerlaken: Bij het SmaakPark eet je duurzaam met wat educatie toe.De Gelderlander 21 oktober 2021 – Ellen Willems: Het SmaakPark heeft de potentie om een grootse plek te worden.NRC 4 december 2021 – Joël Broekaert: Miso is een perfecte smaakmaker en je kunt er de wereld mee redden
En het mooie artikel in het FD is hier te lezen: https://fd.nl/bedrijfsleven/1426077/in-smaakpark-ede-ervaar-je-het-voedsel-van-morgen
Beste smaakmakers,
Ik wil gewoon een keer komen kijken en proeven van de sfeer.
Is dit mogelijk en wat is het adres ?
Bedankt vast voor een antwoord.
Martien Hesseling
Amsterdam
martien@sehier.nl
Dag Martien,
Dat is zeker mogelijk! We zijn momenteel ma t/m do open van 10u tot 17u vrijdag en zaterdag van 10u tot 24u en zondag van 10u tot 22u.
Graag tot ziens op het Smaakpark!