Menu

In de pers

Op deze pagina vind je interviews, recensies, krantenartikelen, publicaties en andere nieuwswaardigheden over het SmaakPark.
Low Food Lab 2 november 2021 – SmaakPark Foodlab deed mee aan een onderzoek in samenwerking met Low Food en Emile van der Staak naar hoe gastronomie en culinaire technieken oplossingen kunnen bieden voor maatschappelijke uitdagingen in ons voedselsysteem: eendekroos
Misset Horeca 8 oktober 2021 – Demian van der Reijden: Fermentatiespecialist Christian Weij laat alles bij Smaakpark rotten tot ’t lekker is

Volkskrant 20 september 2021 – Nell Westerlaken: Bij het SmaakPark eet je duurzaam met wat educatie toe.
De Gelderlander 21 oktober 2021 – Ellen Willems: Het SmaakPark heeft de potentie om een grootse plek te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *