Menu

In de pers

Op deze pagina vind je interviews, recensies, krantenartikelen, publicaties en andere nieuwswaardigheden over het SmaakPark.
Low Food Lab 2 november 2021 – SmaakPark Foodlab deed mee aan een onderzoek in samenwerking met Low Food en Emile van der Staak naar hoe gastronomie en culinaire technieken oplossingen kunnen bieden voor maatschappelijke uitdagingen in ons voedselsysteem: eendekroos
Misset Horeca 8 oktober 2021 – Demian van der Reijden: Fermentatiespecialist Christian Weij laat alles bij Smaakpark rotten tot ’t lekker is

FD 13 januari 2022 – Hilda Bouma: In het SmaakPark in Ede ervaar je het voedsel van morgen
Volkskrant 20 september 2021 – Nell Westerlaken: Bij het SmaakPark eet je duurzaam met wat educatie toe.
De Gelderlander 21 oktober 2021 – Ellen Willems: Het SmaakPark heeft de potentie om een grootse plek te worden.
NRC 4 december 2021 – Joël Broekaert: Miso is een perfecte smaakmaker en je kunt er de wereld mee redden

Comments

  1. Martien Hesseling

    Beste smaakmakers,
    Ik wil gewoon een keer komen kijken en proeven van de sfeer.
    Is dit mogelijk en wat is het adres ?
    Bedankt vast voor een antwoord.

    Martien Hesseling
    Amsterdam
    martien@sehier.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.