Menu

Eetzaal

Het hart van het SmaakPark is onze eetzaal. Daar komt het park samen in de gerechten die we in de acht foodstands bereiden. Iedere vier maanden is er een nieuw thema waarin we ons verdiepen en waarmee onze chefs de lekkerste lokale gerechten bedenken. Zo willen we onze gasten blijven verrassen. De eerste vier maanden (van september tot januari) is het thema: explosieve smaken.

Onze foodstands

Elke vier maanden staat hier een andere streekproducent centraal. Vandaag bestel je er misschien een kaasfondue van Remeker, over vier maanden een broodje pulled veal van Eco Fields en over acht maanden een honingtaart met honing van Imkerij de Vallei: het kan zomaar gebeuren.

Wereldse, kleine hapjes die bij het thema passen. En hoe kan het ook anders! In de komende explosieve maanden vieren we het oosten met kruidige Aziatische tapas.

Verrassende vega- en vegan gerechten. Niet omdat het kan! Maar omdat wij geloven dat we met ons allen veel minder dierlijke producten moeten gaan eten. En dankzij de smaakexperimenten in ons foodlab, zijn de op groenten gebaseerde gerechten verre van saai!

Zomer of winter, wij BBQ’en in het voedselpark altijd door. En het is zeker niet alleen vlees wat hier de pot schaft.

Onze picklebar vol gefermenteerde producten. Hier kan je een salade samenstellen, pickles pakken, of sausjes halen die je gerecht net die finishing touch geven.

Ja! Precies wat jij nu denkt. Maar dan wel zoals het ons past: met (veel) gezonde en biologische ingrediënten. Probeer vooral onze gefermenteerde frietjes eens.

Gerechtjes die de hele dag lekker zijn, vaak gezond en soms een beetje stout. Verwacht hier een ei gerecht maar geen uitsmijter, een taartje maar geen (gewone) appeltaart, een salade maar met onbekende slasoorten, een tosti met gefermenteerde vulling en andere gerechten die je dag aangenaam maken.

Elke 2 maanden koken onze koks hier uit een nieuw -bij het thema passend kookboek. En bevalt het? Dan neem je gewoon een exemplaar mee naar huis om er daar verder van te genieten.

De Bar (met uitzicht op onze stal)

Bij de bar bestel je huisgemaakte frisdranken, een lekkere kop koffie, een vers getapt Gulpenerbiertje, bio wijn, een strak gemixte cocktail met of zonder alcohol of een kop heet water waarmee je naar onze kruidenwand loopt om daar zelf je thee samen te stellen.

Bestellen doe je direct bij de chef of door middel van de QR code op je tafel, je gerecht wordt speciaal voor jou gemaakt en je krijgt een berichtje als het voor je klaar staat of we brengen het even langs. En ook de drankjes kunnen via de app aan tafel besteld worden. Maar haal de drankjes gerust zelf! Je kunt dan gelijk even in de stal achter de bar kijken om Spekkie en Bekkie rond te zien scharrelen…. echt waar!

En de eetzaal is niet alleen voor een hapje en drankje geschikt. Vergaderen, huwelijksfeest, diner, (buurt)borrel, lunch, productpresentatie of een workshop? Dat kan allemaal op het SmaakPark.
Mail ons voor de mogelijkheden

We kijken er naar uit je te
verwelkomen op het SmaakPark.
Kijk op onze contactpagina voor de
actuele openingstijden.