Menu

Agenda

Op het SmaakPark is altijd wat te beleven. Workshops, lekker en duurzaam eten en drinken, zondagse rituelen, wandelingen met een gids, privé diners, yogalessen maar ook een aantal fijne, festivals.

jul
9
za
Workshop koji, shoyu en miso 9/7 @ SmaakPark
jul 9 @ 13:00 – 17:00
Workshop koji, shoyu en miso 9/7 @ SmaakPark

Als het fermenteren van groenten voor jou gesneden kool is, dan ben je toe aan ‘next level’ fermenteren. Kom dan naar deze workshop Koji!

Wat gaan we doen? Je leert van Christian Weij alles over schimmels, koji, enzymen, umami, de geschiedenis, de toepassingsmogelijkheden de uitdagingen, de tools.

Meer info en tickets? 

okt
15
za
Workshop Frisse bubbels, gefermenteerde frisdranken @ Het SmaakPark
okt 15 @ 13:00 – 18:00
Workshop Frisse bubbels, gefermenteerde frisdranken @ Het SmaakPark

Bij smaak hoort een fris drankje. En als het aan ons ligt dan is dat natuurlijk een gefermenteerde frisdrank. Wil jij eens verder kijken dan de standaard drankjes die je zoal koopt en drinkt? Ben je op zoek naar een gezonde frisdrank zonder in te leveren op smaak en wil je dat zelf brouwen? Dan is deze workshop iets voor jou.

Margot van FermFermentatie laat je kennis maken met een breed palet aan gefermenteerde frisdranken, die naast dat ze boordevol probiotica zitten, je smaakpapillen prikkelen. Leer hoe je gemakkelijk en met seizoensingrediënten thuis frisdrank kan brouwen. Wat fermentatie is, waarom dit zo gezond is en welke variaties er mogelijk zijn. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan tips & tools en er is alle ruimte voor jouw vragen.

Meer info & tickets