Agenda
Op het SmaakPark is altijd wat te beleven. Workshops, lekker en duurzaam eten en drinken, zondagse rituelen, wandelingen met een gids, privé diners, yogalessen maar ook een aantal fijne festivals.
- Categorieën
-
Tags
Armand Smits aspergediner asperges basis fermenteren basisfermentatie basisworkshop benefietdiner charcuterie Christian Weij coverband creme fraiche maken culinaire ode desem desembrood diner Dutch Cuisine easter ede eetbare planten wandeling Emile Samson explosieve smaken feestdagen Fermentatie fermentatiefestival fermentatiemasterclass fermentatieopleiding fermentatieworkshop fermentationfestival fermenteren fermenteren kun je leren fermenteren voor foodprofessionals fermenterenkunjeleren FERMfermentatie festival fietstour foodprofessional foodprofessionals frisdranken gezonde hapjes gluren bij de buren goede voornemens groente en fruit historie kaas maken kerst kerstbrunch kerstdiner kerstfestival kerstlunch Kimchi kimchi maken kleedjesmarkt koji kok koningsdag koningsnacht koptotkont lectures lezingen livemuziek masterclass mauritskazerne miso muziek nieuwjaarsborrel Oekraïne paasbrunch pasen relaxed rotzooi schimmel shoyu smaakbommetjes smaakmakers smaakpark sos kinderdorpen störrig störrig festival Sunday lounge tweede kerstdag van grond tot mond varken Vega fest vegan fest veganistisch vegetarisch veluwe vrijmarkt wandel & lunch wandel&lunch wandeling weekend wildplukken witte goud workshop worst zondagmiddagconcert zuivel zuivel fermenteren zuurdesem

Wil jij ook graag weten wat je nu allemaal kunt eten uit de natuur? en wat je beter kunt laten staan? Kom dan mee met Bosbaas.
Samen met Bosbaas verken je een bosgebied in de buurt van het SmaakPark. Wat ga je doen? Je leert welke wilde planten, kruiden, bloemen en paddenstoelen er nu eetbaar zijn, en, ook heel handig, welke je beter kunt laten staan. Je kijkt nooit meer hetzelfde naar al dat groene spul om je heen.

Wil jij ook graag weten wat je nu allemaal kunt eten uit de natuur? en wat je beter kunt laten staan? Kom dan mee met Bosbaas.
Samen met Bosbaas verken je een bosgebied in de buurt van het SmaakPark. Wat ga je doen? Je leert welke wilde planten, kruiden, bloemen en paddenstoelen er nu eetbaar zijn, en, ook heel handig, welke je beter kunt laten staan. Je kijkt nooit meer hetzelfde naar al dat groene spul om je heen.

Wil jij ook graag weten wat je nu allemaal kunt eten uit de natuur? en wat je beter kunt laten staan? Kom dan mee met Bosbaas.
Samen met Bosbaas verken je een bosgebied in de buurt van het SmaakPark. Wat ga je doen? Je leert welke wilde planten, kruiden, bloemen en paddenstoelen er nu eetbaar zijn, en, ook heel handig, welke je beter kunt laten staan. Je kijkt nooit meer hetzelfde naar al dat groene spul om je heen.

Wil jij ook graag weten wat je nu allemaal kunt eten uit de natuur? en wat je beter kunt laten staan? Kom dan mee met Bosbaas.
Samen met Bosbaas verken je een bosgebied in de buurt van het SmaakPark. Wat ga je doen? Je leert welke wilde planten, kruiden, bloemen en paddenstoelen er nu eetbaar zijn, en, ook heel handig, welke je beter kunt laten staan. Je kijkt nooit meer hetzelfde naar al dat groene spul om je heen.

Wil jij ook graag weten wat je nu allemaal kunt eten uit de natuur? en wat je beter kunt laten staan? Kom dan mee met Bosbaas.
Samen met Bosbaas verken je een bosgebied in de buurt van het SmaakPark. Wat ga je doen? Je leert welke wilde planten, kruiden, bloemen en paddenstoelen er nu eetbaar zijn, en, ook heel handig, welke je beter kunt laten staan. Je kijkt nooit meer hetzelfde naar al dat groene spul om je heen.