Agenda
Op het SmaakPark is altijd wat te beleven. Workshops, lekker en duurzaam eten en drinken, zondagse rituelen, wandelingen met een gids, privé diners, yogalessen maar ook een aantal fijne, festivals.
- Categorieën
-
Tags
Armand Smits basisfermentatie basisworkshop benefietdiner brunch charcuterie Christian Weij creme fraiche maken culinaire ode deliefste desem desembrood diner ede eetbare planten wandeling Emile Samson explosieve smaken feestdagen Fermentatie fermentatiefestival fermentatiemasterclass fermentatieopleiding fermentatieworkshop fermentationfestival fermenteren fermenteren kun je leren fermenteren voor foodprofessionals fermenterenkunjeleren FERMfermentatie festival foodprofessionals frisdranken groente en fruit historie kaas maken Kimchi kimchi maken koji koningsdag koptotkont lectures lezingen masterclass mauritskazerne miso moederdag mothersday muziek Oekraïne pinksterbrunch Pinksteren relaxed rotzooi schimmel shoyu smaakbommetjes smaakmakers smaakpark sos kinderdorpen störrig störrig festival sunday brunch Sunday lounge varken veganistisch vegetarisch veluwe vrijmarkt wandel & lunch wandel&lunch wandeling weekend wildplukken workshop worst zondag brunch zuivel zuivel fermenteren zuurdesem
jun
5
zo

Op eerste Pinksterdag geniet je op het SmaakPark van een feestelijke brunch met elkaar, jouw gezin of vrienden, iedereen is welkom.
Voor € 26,50 pp (excl. drank) haal je verschillende Paasbrunch gerechtjes op bij de foodstands (kinderen tot 11 jaar gratis, vanaf 12 jaar € 17,50 per kind). Zoals je gewend bent bij het SmaakPark zijn dat gerechten waarbij we zoveel mogelijk kiezen voor lokaal, biologisch en duurzaam, maar bovenal lekker!
Inloop is tussen 11.00 en 12.30 uur genieten kan tot 14.30 uur.
Neem abonnement op gefilterde kalender