Agenda
Op het SmaakPark is altijd wat te beleven. Workshops, lekker en duurzaam eten en drinken, zondagse rituelen, wandelingen met een gids, privé diners, yogalessen maar ook een aantal fijne festivals.
- Categorieën
-
Tags
Armand Smits basis fermenteren basisfermentatie basisworkshop benefietdiner charcuterie Christian Weij coverband creme fraiche maken culinaire ode desem desembrood diner easter ede eetbare planten wandeling Emile Samson explosieve smaken feestdagen Fermentatie fermentatiefestival fermentatiemasterclass fermentatieopleiding fermentatieworkshop fermentationfestival fermenteren fermenteren kun je leren fermenteren voor foodprofessionals fermenterenkunjeleren FERMfermentatie festival foodprofessional foodprofessionals frisdranken gezonde hapjes gluren bij de buren goede voornemens groente en fruit historie kaas maken kerst kerstbrunch kerstdiner kerstfestival kerstlunch Kimchi kimchi maken koji kok koningsdag koningsnacht koptotkont lectures lezingen livemuziek masterclass mauritskazerne miso muziek nieuwjaarsborrel Oekraïne paasbrunch pasen relaxed rotzooi schimmel shoyu smaakbommetjes smaakmakers smaakpark sos kinderdorpen störrig störrig festival Sunday lounge tweede kerstdag varken Vega fest vegan fest veganistisch vegetarisch veluwe vrijmarkt wandel & lunch wandel&lunch wandeling weekend wildplukken workshop worst zondagmiddagconcert zuivel zuivel fermenteren zuurdesem

Fermentatiespecialist Christian Weij neemt je mee door de geschiedenis van het fermenteren. Hij leert je de basistechnieken en geeft fijne tips en trucs waarmee je thuis direct aan de slag kan. Hij laat je ook wat goede voorbeelden proeven en je gaat uiteraard zelf uitgebreid aan de slag.
Wat ga je deze avond doen? Je gaat groente en zuivel fermenteren, daarnaast maak je een ‘starter’ waarmee je thuis nog vele flessen gezonde frisdrank kunt maken en je neemt een azijnmoeder mee naar huis.

Fermentatiespecialist Christian Weij neemt je mee door de geschiedenis van het fermenteren. Hij leert je de basistechnieken en geeft fijne tips en trucs waarmee je thuis direct aan de slag kan. Hij laat je ook wat goede voorbeelden proeven en je gaat uiteraard zelf uitgebreid aan de slag.
Wat ga je deze middag doen? Je gaat groente en zuivel fermenteren, daarnaast maak je een ‘starter’ waarmee je thuis nog vele flessen gezonde frisdrank kunt maken en je neemt een azijnmoeder mee naar huis.