Agenda
Op het SmaakPark is altijd wat te beleven. Workshops, lekker en duurzaam eten en drinken, zondagse rituelen, wandelingen met een gids, privé diners, yogalessen maar ook een aantal fijne festivals.
- Categorieën
-
Tags
Armand Smits basis fermenteren basisfermentatie basisworkshop benefietdiner charcuterie Christian Weij coverband creme fraiche maken culinaire ode desem desembrood diner easter ede eetbare planten wandeling Emile Samson explosieve smaken feestdagen Fermentatie fermentatiefestival fermentatiemasterclass fermentatieopleiding fermentatieworkshop fermentationfestival fermenteren fermenteren kun je leren fermenteren voor foodprofessionals fermenterenkunjeleren FERMfermentatie festival foodprofessional foodprofessionals frisdranken gezonde hapjes gluren bij de buren goede voornemens groente en fruit historie kaas maken kerst kerstbrunch kerstdiner kerstfestival kerstlunch Kimchi kimchi maken koji kok koningsdag koningsnacht koptotkont lectures lezingen livemuziek masterclass mauritskazerne miso muziek nieuwjaarsborrel Oekraïne paasbrunch pasen relaxed rotzooi schimmel shoyu smaakbommetjes smaakmakers smaakpark sos kinderdorpen störrig störrig festival Sunday lounge tweede kerstdag varken Vega fest vegan fest veganistisch vegetarisch veluwe vrijmarkt wandel & lunch wandel&lunch wandeling weekend wildplukken workshop worst zondagmiddagconcert zuivel zuivel fermenteren zuurdesem
apr
1
za
apr
15
za

In deze fermentatieworkshop leer je wat kimchi precies is, waar het vandaan komt en welke culinaire toepassingen er mogelijk zijn. We gaan aan de slag met verschillende technieken en je leert wat er precies in dat potje kimchi gebeurt tijdens het fermentatieproces. Maar ook hoe je dit kunt beïnvloeden en wanneer het voedselveilig is. Na een middag fermenteren ga je naar huis met je eigen veelzijdige kimchi collectie.
Neem abonnement op gefilterde kalender