Agenda
Op het SmaakPark is altijd wat te beleven. Workshops, lekker en duurzaam eten en drinken, zondagse rituelen, wandelingen met een gids, privé diners, yogalessen maar ook een aantal fijne, festivals.
- Categorieën
-
Tags
Armand Smits basisfermentatie basisworkshop benefietdiner brunch charcuterie Christian Weij creme fraiche maken culinaire ode deliefste desem desembrood diner ede eetbare planten wandeling Emile Samson explosieve smaken feestdagen Fermentatie fermentatiefestival fermentatiemasterclass fermentatieopleiding fermentatieworkshop fermentationfestival fermenteren fermenteren kun je leren fermenteren voor foodprofessionals fermenterenkunjeleren FERMfermentatie festival foodprofessionals frisdranken groente en fruit historie kaas maken Kimchi kimchi maken koji koningsdag koptotkont lectures lezingen masterclass mauritskazerne miso moederdag mothersday muziek Oekraïne relaxed rotzooi schimmel shoyu smaakbommetjes smaakmakers smaakpark sos kinderdorpen störrig störrig festival sunday brunch Sunday lounge varken veganistisch vegetarisch veluwe vrijmarkt wandel & lunch wandel&lunch wandeling weekend wildplukken workshop worst zondag brunch zuivel zuivel fermenteren zuurdesem
jul
23
za

Fermentatiespecialist Christian Weij neemt je mee door de geschiedenis van het fermenteren. Hij leert je de basistechnieken en geeft fijne tips en trucs waarmee je thuis direct aan de slag kan. Hij laat je ook wat goede voorbeelden proeven en je gaat uiteraard zelf uitgebreid aan de slag.
Wat ga je deze middag doen? Je gaat groente en zuivel fermenteren, daarnaast maak je een ‘starter’ waarmee je thuis nog vele flessen gezonde frisdrank kunt maken en je neemt een azijnmoeder mee naar huis.
Categorieën:
Workshops
Tags:
basisfermentatie basisworkshop Christian Weij fermenteren fermenteren kun je leren
Neem abonnement op gefilterde kalender