Agenda
Op het SmaakPark is altijd wat te beleven. Workshops, lekker en duurzaam eten en drinken, zondagse rituelen, wandelingen met een gids, privé diners, yogalessen maar ook een aantal fijne, festivals.
- Categorieën
-
Tags
Armand Smits basisfermentatie basisworkshop benefietdiner brunch charcuterie Christian Weij creme fraiche maken culinaire ode deliefste desem desembrood diner ede eetbare planten wandeling Emile Samson explosieve smaken feestdagen Fermentatie fermentatiefestival fermentatiemasterclass fermentatieopleiding fermentatieworkshop fermentationfestival fermenteren fermenteren kun je leren fermenteren voor foodprofessionals fermenterenkunjeleren FERMfermentatie festival foodprofessionals frisdranken groente en fruit historie kaas maken Kimchi kimchi maken koji koningsdag koptotkont lectures lezingen masterclass mauritskazerne miso moederdag mothersday muziek Oekraïne pinksterbrunch Pinksteren relaxed rotzooi schimmel shoyu smaakbommetjes smaakmakers smaakpark sos kinderdorpen störrig störrig festival sunday brunch Sunday lounge varken veganistisch vegetarisch veluwe vrijmarkt wandel & lunch wandel&lunch wandeling weekend wildplukken workshop worst zondag brunch zuivel zuivel fermenteren zuurdesem

Bij smaak hoort een fris drankje. En als het aan ons ligt dan is dat natuurlijk een gefermenteerde frisdrank. Wil jij eens verder kijken dan de standaard drankjes die je zoal koopt en drinkt? Ben je op zoek naar een gezonde frisdrank zonder in te leveren op smaak en wil je dat zelf brouwen? Dan is deze workshop iets voor jou.
Margot van FermFermentatie laat je kennis maken met een breed palet aan gefermenteerde frisdranken, die naast dat ze boordevol probiotica zitten, je smaakpapillen prikkelen. Leer hoe je gemakkelijk en met seizoensingrediënten thuis frisdrank kan brouwen. Wat fermentatie is, waarom dit zo gezond is en welke variaties er mogelijk zijn. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan tips & tools en er is alle ruimte voor jouw vragen.