Menu

Agenda

Op het SmaakPark is altijd wat te beleven. Workshops, lekker en duurzaam eten en drinken, zondagse rituelen, wandelingen met een gids, privé diners, yogalessen maar ook een aantal fijne festivals.

apr
24
ma
Masterclasses fermenteren voor foodprofessionals #2 Smaakmakers @ Het SmaakPark
apr 24 @ 10:00 – 16:30
Masterclasses fermenteren voor foodprofessionals #2 Smaakmakers @ Het SmaakPark

Voor horeca- en foodprofessionals organiseren wij een fermentatieopleiding bestaande uit drie masterclasses. Daarbij gaan we in kleine groepen (maximaal 8 personen) aan de slag met het onderwerp fermenteren in een professionele omgeving. Door te fermenteren kan je hele bijzondere smaak en texturen creëren en aan gerechten toevoegen. Om te starten met fermenteren, en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, is de basis masterclass een solide uitgangspunt, daarna kan je verder de diepte in.

Masterclass 2 Smaakmakers Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie en peper. Maar ook producten als tabasco, miso, vissaus, sojasaus, mosterd en worcestershiresauce zijn meestal gefermenteerd. We gaan veel proeven maar natuurlijk gaan ook de handen uit de mouwen en gaan we zelf smaakmakers maken en de vele toepassingen ervan bespreken.

Meer info& tickets

mei
15
ma
Masterclasses fermenteren voor foodprofessionals #3 Desem en andere graanfermentaties @ Het SmaakPark
mei 15 @ 10:00 – 16:30
Masterclasses fermenteren voor foodprofessionals #3 Desem en andere graanfermentaties @ Het SmaakPark

Voor horeca- en foodprofessionals organiseren wij een opleiding bestaande uit drie fermentatie masterclasses. Daarbij gaan we in kleine groepen (maximaal 8 personen) aan de slag met het onderwerp fermenteren in een professionele omgeving. Door te fermenteren kan je hele bijzondere smaak en texturen creëren en aan gerechten toevoegen. Om te starten met fermenteren, en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, is de basis masterclass een solide uitgangspunt, daarna kan je verder de diepte in.

Masterclass 3 Desem en andere graanfermentaties

Meer info& tickets