Menu

Agenda

Op het SmaakPark is altijd wat te beleven. Workshops, lekker en duurzaam eten en drinken, zondagse rituelen, wandelingen met een gids, privé diners, yogalessen maar ook een aantal fijne festivals.

apr
26
wo
Koningsnacht @ SmaakPark
apr 26 @ 20:30 – apr 27 @ 01:00
Koningsnacht @ SmaakPark

Koningsnacht!

Vier deze avond/nacht op het SmaakPark met oranje cocktails, hapjes en DJ Freakevents die de lekkerste dansbare muziek voor je draait. We maken er uitbundig oranje feestje van!!

26 april 2023 van 20:30 tot 01.00 uur

Entree: € 10,00 pp incl. 1 consumptie

Tickets kopen >>>>

apr
27
do
Koningsdag & vrijmarkt @ SmaakPark
apr 27 @ 10:00 – 18:00
Koningsdag & vrijmarkt @ SmaakPark

Natuurlijk vieren we de verjaardag van onze koning op het SmaakPark! Met het lekkerste oranjegebak, koninklijke cocktails en gerechten met een kroontje. Maar ook met een kleine vrijmarkt. Dus kom langs, rol je kleedje uit, verkoop de spullen die je niet meer nodig hebt, en heb in de tussentijd een super gezellige, en smakelijke, dag. Voor jong en oud!

Van 10:00 tot 18:00 uur, kom op tijd voor de beste plekken! Vol = vol

Wil je op de vrijmarkt staan? geef je op via: mirjam@smaakpark.nl

Een paar regels:

  • Meedoen is op eigen risico en verantwoording 🙂
  • Kleedjes ajb alleen op de grasstrook langs het terras (niet óp het terras)
  • Verkoop van voedsel en drank niet toegestaan (daar hebben wij genoeg van)
  • Laat het terrein achter zoals je het aantrof, neem afval mee naar huis ajb

jun
25
zo
ROTZOOI fermentatiefestival @ SmaakPark
jun 25 @ 11:00 – 18:00
ROTZOOI fermentatiefestival @ SmaakPark

Op zondag 25 juni 2023 wordt de vijfde editie van het Rotzooi Fermentatiefestival op het SmaakPark gehouden. Een hele dag gezelligheid en mede-fermenteerders ontmoeten op de leukste culinaire plek op de Veluwe. Er is een fermentatie markt en er zijn verschillende lezingen en workshops te volgen. Het festival terrein is gratis toegankelijk. Voor de workshops en lezingen moet je je van te voren inschrijven en een kaartje kopen.

okt
22
zo
Störrig Festival, een culinaire ode aan de wilde Veluwe @ SmaakPark
okt 22 @ 11:00 – 19:00
Störrig Festival, een culinaire ode aan de wilde Veluwe @ SmaakPark

Op zondag 22 oktober 2022, van 11.00 tot 20.00 uur, vindt Störrig Festival plaats. Midden op de mooie Veluwe op het inspirerende SmaakPark in Ede, ontstaat een sfeervol festivalterrein waar van alles te beleven is. De basis is verschillende kookplekken (binnen en buiten) waar de chefs hun gerechten klaarmaken en verkopen. Daaromheen komen een wilde markt, demonstratie- en workshoplocaties, en verschillende vuren.

Chefs worden gekoppeld aan specialisten, waardoor er bijzondere ‘wilde’ gerechten ontstaan. Alleen het aantal gerechten kies je van te voren, 4 of 6, daarna is het helemaal aan jou. Zoek een gezellige plek uit en eet waar je zin in hebt. Aan de bar haal je een bijpassend glas wijn, bier of fris. Flexibel als altijd! Welkom op het SmaakPark