Menu

ROTZOOI lezingen & fermentatie diner

  • 11 maart 2022
    Mirjam Veenman
Wanneer:
2 juli 2022 @ 13:00 – 23:45
2022-07-02T13:00:00+02:00
2022-07-02T23:45:00+02:00
Waar:
SmaakPark
Verbindelaarsweg 51A Ede
Kosten:
va € 65,00 pp
Contact:
Mirjam
0630117899
ROTZOOI lezingen & fermentatie diner @ SmaakPark

Op zaterdag 2 juli zullen we een middag organiseren waar je kunt ervaren, beleven en in gesprek bent met ‘fellow-fermentors’ en we sluiten de dag af met een groots fermentatie-diner.

Sandor Katz (fermentation revivalist), Diego Prado (research chef), Iñaki Martínez de Albéniz (ferment(n)ation) en Christian Weij (Verrot lekker, Verrot gezond, eigenaar SmaakPark) zullen lezingen geven.

We hebben twee soorten tickets voor de lezingen in gelimiteerde aantallen. De lezingen zijn in het Engels en tussen de presentaties door worden er gefermenteerde hapjes en drankjes geserveerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.