Menu

Online workshop zuivel fermenteren

  • 9 januari 2022
    Mirjam Veenman
Wanneer:
26 januari 2022 @ 19:00 – 20:30
2022-01-26T19:00:00+01:00
2022-01-26T20:30:00+01:00
Waar:
Het Smaakpark
Verbindelaarsweg 51a
6711 VD Ede
Kosten:
10
Contact:
Margot
0615104203
Online workshop zuivel fermenteren @ Het Smaakpark

Leer van uit je eigen keuken, alles over het fermenteren van zuivel van Christian Weij. Hij is initiatiefnemer van het Smaakpark, en schrijver van de twee succesvolle fermentatieboeken Verrot Lekker en Verrot gezond.

Christian vertelt vol passie waarom hij zuivel fermenteren net toveren vindt. Hij verteld hoe je gemakkelijk zelf roomkaas en crème fraîche kunt fermenteren.

Je leert:

-twee technieken om zuivel te fermenteren.
-wanneer je ferment voedselveilig is
-wanneer het klaar is
-hoe lang en waar je je ferment het beste kunt bewaren
-wat je nodig hebt om zuivel te fermenteren

Click hier voor meer info& tickets

Comments

  1. Willemien

    Is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze workshop ? Link werkt niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *