Online workshop zuivel fermenteren
-
9 januari 2022Mirjam Veenman
Wanneer:
26 januari 2022 @ 19:00 – 20:30
2022-01-26T19:00:00+01:00
2022-01-26T20:30:00+01:00
Waar:
Het Smaakpark
Verbindelaarsweg 51a
6711 VD Ede
Verbindelaarsweg 51a
6711 VD Ede
Kosten:
10
Contact:

Leer van uit je eigen keuken, alles over het fermenteren van zuivel van Christian Weij. Hij is initiatiefnemer van het Smaakpark, en schrijver van de twee succesvolle fermentatieboeken Verrot Lekker en Verrot gezond.
Christian vertelt vol passie waarom hij zuivel fermenteren net toveren vindt. Hij verteld hoe je gemakkelijk zelf roomkaas en crème fraîche kunt fermenteren.
Je leert:
-twee technieken om zuivel te fermenteren.
-wanneer je ferment voedselveilig is
-wanneer het klaar is
-hoe lang en waar je je ferment het beste kunt bewaren
-wat je nodig hebt om zuivel te fermenteren
Click hier voor meer info& tickets
Is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze workshop ? Link werkt niet
Dag Willemien, bedankt voor je bericht. ALs het goed is werkt de link nu weer naar behoren. Anders kom je via deze link op de boekingspagina: https://smaakparkede.nl/product/online-workshop-zuivel-fermenteren/
Hartelijke groet,
Margot