Masterclasses fermenteren voor foodprofessionals #3 Desem en andere graanfermentaties
-
21 januari 2022admin
Wanneer:
16 mei 2022 @ 10:00 – 16:30
2022-05-16T10:00:00+02:00
2022-05-16T16:30:00+02:00
Waar:
Het SmaakPark
Verbindelaarsweg 51A
6711 VD Ede
Verbindelaarsweg 51A
6711 VD Ede
Kosten:
195,00
Contact:

Voor horeca- en foodprofessionals organiseren wij een opleiding bestaande uit drie fermentatie masterclasses. Daarbij gaan we in kleine groepen (maximaal 8 personen) aan de slag met het onderwerp fermenteren in een professionele omgeving. Door te fermenteren kan je hele bijzondere smaak en texturen creëren en aan gerechten toevoegen. Om te starten met fermenteren, en een goede controle over het eindresultaat en de uiteindelijke smaak te hebben, is de basis masterclass een solide uitgangspunt, daarna kan je verder de diepte in.
Masterclass 3 Desem en andere graanfermentaties