Menu

Dutch cuisine masterclass door Elzelinde van Doleweerd: Interactieve dinerervaringen

  • 15 december 2021
    Margot Zylicz
Wanneer:
21 februari 2022 @ 11:00 – 15:00
2022-02-21T11:00:00+01:00
2022-02-21T15:00:00+01:00
Waar:
Het Smaakpark
Verbindelaarsweg 51a
6711 VD Ede
Kosten:
150
Contact:
Margot
+31318644400

 

21 februari 2022 11.00-15.00 uur

Smaakpark Ede

€150,- incl

3e Dutch Cuisine masterclass door Elzelinde van Doleweerd: Interactieve dinerervaringen

Elzelinde van Doleweerd geeft de derde masterclass. Zij heeft een achtergrond in Industrial Design en Food Technology.Elzelinde is recent terug naar Nederland verhuist uit Kopenhagen waar ze gewerkt heeft aan vorm-veranderbaar eten binnen restaurant Alchemist. Momenteel doet ze onderzoek bij het Low Food Lab, bij restaurant Wils* in samenwerking met Joris Bijdendijk, naar umami smaken vanuit plantaardige reststromen. Ook werkt ze samen met Foodlab Manenwolfs aan het 3D printen van Tempeh.

In deze Dutch Cuisine masterclass leer je van Elzelinde van Doleweerd hoe je in je restaurant een unieke ervaring kan creëren voor je gasten. Tijdens deze masterclass gaan we focussen op interactieve diner ervaringen in het restaurant, en ga je op een creatieve manier terug de keuken in om voor de gasten een onvergetelijke ervaring te creëren. Daarnaast  bekijken we in deze masterclass hoe verschillende rollen in het restaurant kunnen bijdragen aan het vormen van de ervaringen; hoe gasten aan het werk worden gezet tijden het dineren en wat er mogelijk is om het verhaal van een gerecht, met de kennis, creativiteit en smaak over te brengen tot een bijzondere herinnering, inspiratie of motivatie.

Click hier voor meer info& tickets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *