Online workshop Probiotische frisdranken
-
8 januari 2022Mirjam Veenman
Wanneer:
9 februari 2022 @ 19:00 – 20:30
2022-02-09T19:00:00+01:00
2022-02-09T20:30:00+01:00
Waar:
Het Smaakpark
Verbindelaarsweg 51a
6711 VD Ede
Verbindelaarsweg 51a
6711 VD Ede
Kosten:
10
Contact:

Leer van uit je eigen keuken alles over het fermenteren van frisdrank van Christian Weij. Christian is initiatiefnemer van het Smaakpark, en schrijver van de twee succesvolle fermentatieboeken Verrot Lekker en Verrot gezond.
Christian vertelt vol passie hoe je gemakkelijk zelf frisdrank kunt fermenteren. Hij neemt je kort mee in het verschil tussen probiotische en niet probiotische fermenten en legt uit waarom het zo gezond is voor je immuunsysteem.
Je leert:
- twee technieken om frisdrank te fermenteren
- wanneer je ferment voedselveilig is
- wanneer het klaar is
- hoe lang en waar je je ferment het beste kunt bewaren
- wat je nodig hebt om frisdrank te fermenteren
Click hier voor meer info& tickets