Menu

Keukenmanager (V/M 36 uur per week)

Voor ons keukenteam zijn we op zoek naar een bevlogen keukenmanager. 
Heb je aantoonbare werkervaring als keuken- of cateringmanager of chef-kok, zit duurzaamheid in je genen of maakt het woord alleen al je nieuwsgierig? Ben je daarnaast representatief, stressbestendig en heb je een hands-on mentaliteit? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Bij het SmaakPark zijn wij altijd op zoek naar het hoogst haalbare. Met een foodhal met bar, 5 open keukens en ruimte voor ca. 250 gasten bieden wij onze gasten een culinaire ontdekkingstocht, waarbij alles draait om verantwoorde en duurzame voeding. Wij inspireren onze gasten niet alleen met lokale, goede gerechten, maar ook met ons assortiment aan biologische koffie, (kruiden)thee en dranken zoals bijvoorbeeld onze eigen gefermenteerde waterkefir. Door de vele bedrijfslunches, -diners, evenementen, festivals en onze goedlopende kookschool is geen dag hetzelfde. Het jonge keukenteam heeft begeleiding nodig en voor jou is het de uitdaging daar uitvoering aan te geven en de stabiele factor te zijn. 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • In de eerste plaats een veelzijdige baan binnen een enthousiast team in een jonge, snel groeiende, organisatie
  • Een hyper creatieve werkomgeving waar veel wordt geëxperimenteerd met fermentatie om de mooiste smaken te creëren
  • Naast ruimte voor eigenverantwoordelijkheid word jij natuurlijk ook gecoacht en begeleid waar nodig
  • Een passend salaris afhankelijk van je ervaring en leeftijd
  • Een 36-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
  • 8% vakantiegeld 

Wat verwachten wij van jou?

  • Een positieve instelling en een gezonde dosis energie
  • Je werkt gastgericht, mét een brede glimlach
  • HACCP-normen zijn voor jou gesneden kool
  • aantoonbare werkervaring als keukenmanager of chef kok
  • het mee ontwikkelen van nieuwe gerechten binnen de steeds wisselende thema’s
  • Meedenken over de culinaire invulling en beleving van evenementen en kookworkshops
  • Zorgen voor inkoop en voorraadbeheer
  • Een proactieve instelling, adequaat reageren
  • Je woont in de omgeving
  • Nederlands- en bij voorkeur ook Engelssprekend

Als keukenmanager ben jij verantwoordelijk voor alle activiteiten en de werkwijze m.b.t . de foodstands, productiekeuken, en het aanbod bij o.a. festivals, evenementen en kookworkshops. Je werkt intensief samen met onze restaurant & barmanager, bedrijfsleider en onze oprichter Christian Weij. Je bent een kei in de keuken, geeft op een ongedwongen maar heldere manier leiding, en je vindt het een uitdaging om je bezig te houden met duurzame en gezonde voeding. Mocht je al bekend zijn met Dutch Cuisine en fermentatie processen is dat een pre, maar we leren het je ook graag.

Ben je toe aan compleet iets anders, in een energieke, creatieve omgeving? Dan hebben wij een fijne plek voor je. Stuur je sollicitatie aan info@smaakpark.nl en we nemen contact met je op.

We houden van snelheid, dus je kan snel aan de slag! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op via telefoonnummer: 06-15 10 42 03 en vraag naar Niels Jochemsen (bedrijfsleider).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *