Menu

Restaurant & bar manager (V/M) 36 uur per week

VACATURE IS VERVULD 🙂

Voor ons serviceteam zijn we op zoek naar een restaurant & bar manager met flair. 
Heb je aantoonbare werkervaring als restaurant & bar manager, zit duurzaamheid in je genen en ben je daarnaast representatief, stressbestendig en heb je een hands-on mentaliteit? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Bij het SmaakPark zijn wij altijd op zoek naar het hoogst haalbare. Met een foodhal met bar, 5 open keukens en ruimte voor ca. 250 gasten bieden wij onze gasten een culinaire ontdekkingstocht, waarbij alles draait om verantwoorde en duurzame voeding. Wij inspireren onze gasten niet alleen met lokale, goede gerechten, maar ook met ons assortiment aan biologische koffie, (kruiden)thee en dranken zoals bijvoorbeeld onze eigen gefermenteerde waterkefir. Door de vele bedrijfslunches, -diners, evenementen, festivals en onze kookschool is geen dag hetzelfde. Het jonge serviceteam heeft begeleiding nodig en voor jou is het de uitdaging daar uitvoering aan te geven en de stabiele factor te zijn. 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • In de eerste plaats een veelzijdige baan binnen een enthousiast team in een jonge, snel groeiende, organisatie
  • Een hyper creatieve werkomgeving waar veel wordt geëxperimenteerd met fermentatie om de mooiste smaken te creëren. 
  • Naast ruimte voor eigen verantwoordelijkheid word jij natuurlijk ook gecoacht en begeleid waar nodig
  • Een passend salaris afhankelijk van je ervaring en leeftijd
  • Een 36-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
  • 8% vakantiegeld 

Wat verwachten wij van jou?

  • Een positieve instelling en een gezonde dosis energie
  • Je werkt gastgericht, mét een brede glimlach
  • Commerciële en dienstverlenende instelling
  • Werkervaring in een soortgelijke functie 
  • Ondernemersmentaliteit, goed organisatievermogen
  • Proactieve instelling, adequaat reageren
  • Je woont in de omgeving van Ede
  • Minimaal MBO- werk- en/ of denkniveau;
  • Nederlands en bij voorkeur ook Engels sprekend.

Als restaurant & bar manager ben jij verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten m.b.t het restaurant en de bar. Je werkt intensief samen met onze keukenmanager en bedrijfsleider. Je bent door en door gastvrouw/-heer en draagt zorg voor een uitzonderlijke belevenis voor onze gasten. Daarnaast ben je ook aanspreekpunt voor kleinere events (tot 100 gasten) en het opstellen van offertes hiervoor.  

Ben je toe aan compleet iets anders, in een energieke, creatieve omgeving? Dan hebben wij een fijne plek voor je. Stuur je sollicitatie aan info@smaakpark.nl en we nemen contact met je op.

We houden van snelheid, dus je kan snel aan de slag! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op via telefoonnummer: 06-15 10 42 03 en vraag naar Niels Jochemsen (bedrijfsleider).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *