Menu

ROTZOOI fermentatie festival

Op zondag 3 juli (tussen 11.00 en 20.00 uur) organiseren we het ROTZOOI fermentatie festival op het SmaakPark In Ede. Toegang tot het festivalterrein is gratis, voor de verschillende fermentatie workshops en lezingen moet je je vantevoren inschrijven en een kaartje kopen. Op het festivalterrein vind je een fermentatiemarkt, ruil je je eigen starters met die van iemand anders en geniet je van lekkere gefermenteerde drankjes en hapjes.

Hieronder vind je het overzicht met de workshops en lezingen van 3 juli, het aanbod groeit nog steeds …


Op de markt zal je de volgende kraamhouders aantreffen:

63graden kookboeken, Peter van Berckel picklepers, Smaakpark, Meneer Wateetons, Nevel artisan ales, Fermenthings, BeenBean, Kombucha Masters, Itinéraire Bis Gourmand, De duurzame tuin, Edes Wijn- en biergilde, Mac.Ferments, Starterruilkraam, Ciderwinkel, Fermentfabriek, Gulpener bierbrouwerij, Nattodan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *