Menu

Störrig Festival Diner

Op vrijdag 22 oktober, zaterdag 23 oktober én zondag 24 oktober 2021 brengen wij opnieuw een culinaire ode aan de wilde Veluwe met het Störrig diner, in het SmaakPark in Ede, voor maximaal 100 gasten per avond. Onze foodstands serveren 7 gerechten (ook 7 vega-gerechten) die ter plekke voor je worden bereid door Nico Klaver van ’t Kalkoentje en onze eigen Mick Denneman en Christian Weij.

De opzet is grotendeels gelijk aan het Störrig Festival. Er wordt in de Eetzaal vanuit onze foodstands gekookt door de chefs. Bijzondere gerechten waarin de wilde Veluwe een hoofdrol speelt. Je loopt zelf rond en haalt jouw gerechten af. Voor een bijpassende glas wijn of bier (of een ander drankje) kan je terecht bij onze bar, die een prachtig assortiment bijpassende dranken schenkt.

Inloop op het SmaakPark is vanaf 18.30 uur, aanvang van het diner is om 19.00 uur.

Wil je naast het diner, ook nog leuke activiteiten ondernemen? We hebben iedere festival-diner-dag een eetbare planten wandeling gepland waaraan je kan meedoen, en op zaterdag zelfs een exclusieve mentocht over de wilde Veluwe. Vertrek om 16.30 uur vanaf het SmaakPark.

Locatie: SmaakPark, Verbindelaarsweg 51A, Ede

Datum en tijd: 22, 23 en 24 oktober, inloop vanaf 18:30u, aanvang diner om 19:00u
Kosten: € 44,50 (vega) of € 50,00 pp (exclusief drank)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *