Menu

De Verspillingsvrije Week 7 t/m 13 september

De start is op duurzame dinsdag, 7 september. Samen minder voedsel verspillen is goed voor het klimaat en je portemonnee. Hopelijk heb jij er al net zoveel zin in als wij! Het belooft een mooie week te worden, boordevol inspiratie en leuke acties.
We organiseren verschillende activiteiten deze week, allemaal in het teken van het verminderen voedselverspilling, tegen vriendelijke prijzen zodat iedereen mee kan doen! Minder verspillen is best makkelijk en vooral: leuk!

Dinsdag 7 september, 12.00-16.00 uur | Koken met kinderen
Besloten evenement met kinderen van de Openbare Basisschool Calluna.

Woensdag 8 september, 19.00-21.00 uur | Fermenteren met ‘waste’
Denk jij thuis ook wel eens bij een restje groenten, vlees, fruit .. misschien had ik hier nog iets mee kunnen doen? In deze workshop, van 2 uur, ga je aan de slag met ‘restproducten’ en maak er smakelijke fermentaties mee. Heb je thuis nog iets in de koelkast liggen? Neem het mee!
€ 35,00 pp (normaal kost een workshop fermenteren € 80,00, exclusief drankjes)

Zaterdag 11 september 15.00 – 16.30 uur lezing Miss Beanie*
Jessica Koomen (zangeres, foodblogger en moestuinier) vertelt in de lezing “Duurzaam in de praktijk” over hoe je in de dagelijkse praktijk duurzaam leven toepast. Van leuke hacks om voedselverspilling te voorkomen tot inspiratie voor alledag. Op een leuke en praktische manier vertelt Jessica over haar stappen naar verduurzaming.
€ 15,00 pp

Volg Jessica op Instagram en Facebook op: @missbeanie.nl / www.missbeanie.nl

Zaterdag 11 september 17.00 – 22.00 | Workshop koken met restjes*
Kijk jij met regelmaat in je koelkast en denk je dan: ‘ik moet boodschappen doen’? Wedden dat je met wat er nog in je koelkast ligt, een heerlijke maaltijd kan koken? Neem de restjes uit je eigen koelkast mee, en met elkaar koken we daar een heerlijke maaltijd van, die we na afloop gezamenlijk eten (exclusief drankjes).

€ 30,00 pp (normaal kost een kookworkshop € 69,00 pp)

*Boek je zowel de lezing als de workshop koken met restjes? Dan krijg je nog een korting van € 2,50 per persoon (exclusief drankjes), van de combi-kaarten is een gelimiteerd aantal beschikbaar. 

Maandag 13 september | Workshop koken met restjes
Besloten evenement voor studenten van het VMBO Het Perron in Veenendaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *