Menu

Restaurant Manager

Na 9 jaar is het eindelijk zover… in augustus 2021 opent het levenswerk van Christian Weij haar deuren. En jij kunt er deel vanuit maken! We zoeken namelijk een restaurant manager die ons team komt versterken, om van deze culinaire droom een succes te maken. Naast dat het werk bij het SmaakPark uitdagend en uniek is, krijg je ook de kans om van Christian en leuke collega’s (chefs, voedseldeskundigen en wetenschappers) alles te leren over fermenteren en andere vergaande verwerkingstechnieken.

Het SmaakPark is een culinaire ontdekkingstocht waar alles draait om verantwoorde voeding. Een soort permanent Foodfestival voor iedereen die lekker, duurzaam en/of gezond wil eten. Het is 7.000m2 groot, omvat 12 kooklocaties bestaande uit: een eetzaal met 7 foodstands, een picklebar, een productiekeuken, een foodlab, een kookschool annex kooktheater, een bar met uitzicht op de stal en 2 vuurplaatsen in de tuin vol eetbare planten.

Herken je dit?

  • Je bent al langere tijd werkzaam als restaurant manager
  • Je bent nieuwsgierig en wilt buiten de lijntjes kleuren
  • Je bent toe aan iets heel nieuws
  • Je deinst niet terug voor het onbekende
  • Je leeft voor de gasten
  • Duurzaamheid staat bovenaan je prioriteiten lijstje

Dan bieden we dit!

  • Een unieke plek die constant in beweging is
  • Ruimte om je creativiteit te uiten
  • Samenwerken met de Nederlandse culinaire top
  • Uiteraard een goed salaris en andere voorwaarden

Ben je een restaurant manager met ambitie? En heb jij zin om je kennis en passie op deze uniek locatie in te zetten en te verdiepen? Laat me dan via info@smaakpark.nl weten waarom jij denkt dat het SmaakPark zo goed bij jou past en wie weet zitten we binnenkort dan samen aan een gin met onze huisgemaakte probiotische tonic (maar een kop eerlijke koffie mag natuurlijk ook)!

Hopelijk tot snel op het SmaakPark,
Christian Weij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *