Menu

SmaakMakers

Ondanks corona kunnen wij maar 1 ding doen… bouwen aan de toekomst. Een droom van 8 jaar laat je niet varen voor een virus. Petra en ik zijn trots en blij dat we het SmaakPark avontuur met steeds meer smaakmakers mogen beleven. Stuk voor stuk toppers in hun eigen vakgebied en daarnaast ook gewoon gezellige persoonlijkheden.

Misschien kennen jullie Louis als de Chef van het Oude Politiebureau uit Ede. Vanaf 1 januari jl. is Louis de Executive Chef van het SmaakPark. Hij zal zich voornamelijk bezig houden met het reilen en zeilen van de keuken en de 8 foodstands in de eetzaal.

Mirjam werkt al jaren samen met Christian, samen organiseerden zij de fijnste festivals. Mirjam is vanaf 1 februari jl. bij ons in dienst en zorgt voor een bruisende (culinaire) event programmering. Zij is je gesprekspartner wanneer je bij ons wil trouwen, een feest wil geven of een bedrijfsbijeenkomst wil organiseren.

Ook Nathalie, Mick en Hanno zijn goede bekenden en zetten de stap om met ons samen het Smaakpark-avontuur aan te gaan. Je gaat hun tegenkomen in de keuken, bar, eetzaal en tuin van het SmaakPark.

Wij zijn superblij en trots met deze toffe nieuwe collega’s. Ook een plekje in dit topteam bemachtigen? Stuur ons dan een mail.