Menu

ROTZOOI fermentatie festival

Festivalplezier on it’s way

Vanaf juni 2021 is er op het SmaakPark altijd wat te beleven. Workshops, lekker eten en drinken, zondagse rituelen, wandelingen met een gids, yoga maar ook een aantal grotere festivals. De eerste voor in jouw agenda: het Rotzooi fermentatiefestival

Dit fijne festival wordt dit jaar op zondag 4 juli a.s. bij ons georganiseerd.

Fermentatie-festival-feest! Met een gefermenteerd drankje in de ene en een kimchiburger in de andere hand kan je als bezoeker flaneren over de markt of workshops over het onderwerp fermenteren bijwonen. Het wordt een waanzinnig leuk, smakelijk en leerzaam festival. Ben je erbij? Op 4 juli 2021?

Kaarten voor de workshop-sessies, in tijdsblokken waarbij je met maximaal 10 personen tegelijkertijd in 1 ruimte bent, zijn incl. lunch, 3 x een workshop van 1 uur. Toegang tot de markt is openbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

Natuurlijk houden we bij de organisatie van dit festival rekening met de dan geldende corona-maatregelen. Verantwoord genieten binnen de mogelijkheden die er zijn. De foto’s hieronder zijn van de editie 2019.