Menu

Verbouwing vordert gestaag!

  • 8 februari 2021
    admin

Alhoewel deze foto voor jou misschien nog niet direct het gevoel oproept van een verbouwing die gereed is, is er toch heel veel progressie te melden. De klus vordert gestaag en de mannen van Van Swaay werken hard en precies. Het wordt prachtig!

Er is zoveel gebeurd de afgelopen maanden. Met ons vrijwillige team ‘sloop’ hebben we het pand ontdaan van overbodige materialen, en die buiten opgestapeld, zodat we die – duurzaam als we zijn – kunnen hergebruiken. De grote oranje golfplaten die aan onze voorgevel waren bevestigd, verborgen een zestal prachtige kozijnen, die we in ere gaan herstellen en die een zee van licht zullen creëren.

Image

Er is een stalen entresol aangebracht, waarop onze kookschool komt, de overige ruimte op de entresol is voor zitplaatsen voor onze gasten. Op de begane grond in onze eetzaal komen de foodstands te staan, waar de lekkerste gerechten gekookt zullen worden, met daartussen genoeg plaats om als gast lekker te zitten.

Stroomkabels worden getrokken, waterleidingen gelegd, WC’s geïnstalleerd, gipsplaten geschroefd en langzaam wordt onze droom – die al jaren een papieren werkelijkheid was – waar gemaakt. 

De opening van het SmaakPark is gepland voor het weekend van 25 juni a.s.. Een heel weekend vol feestelijkheden. Dit officiële openingsweekend is voor genodigden. Zodra we onze deuren los mogen en kunnen gooien, ben jij als gast de eerste die een kijkje mag komen nemen.

Tot gauw!